Casă parcticulară - Trepte și placaj de travertin Light

Trepte și placaj de travertin pentru amenajarea unui spațiu exterior primitor. Travertinul este o piatră naturală adesea folosită atât în ​​interiorul, cât și la exteriorul caselor. Chiar dacă tipurile de travertin sunt disponibile doar în tonuri neutre, în nuanțe de pământ, găsirea travertinului ideal pentru casa ta nu este simplă. Când vine vorba de plăci de travertin, ai o mulțime de opțiuni.

Este considerat un produs decorativ de prim ordin, folosit tot mai des în interior la living, bucătărie, baie, trepte și pervaze. La exterior scapitat se folosește la placarea pereților la gard, soclu și fațada casei. La curte o regăsim sub formă de pavaj la trotuar, alei, parcare, scări și glafuri.

Este o piatră naturală pe bază de calcar existând însă diferențe semnificative între cele două materiale. Travertinul este o rocă sedimentară ce se găsește în jurul izvoarelor termale și în caverne de calcar. Suprafețele de travertin vin în diferite variante: scapitat, mat, periat, lucios, antichizat si natural. Pot avea nuanțe mai închise, dar și mai deschise, cum ar fi gri deschis și auriu.

trepte și placaj travertin Light

Trepte și placaj travertin Light

Travertinul se formează numai în jurul unor anumite tipuri de depozite de izvoare minerale, dându-i un aspect distinct și uimitor. Această piatră naturală este un plus tradițional, dar elegant pentru orice casă sau apartament. Are o selecție largă de culori calde și untoase, de la roșu, crem, gri, negru, alb, galben, maro si auriu. Cu compoziție robustă poate supraviețui chiar și uzurii grele fiind recomandat și pentru placarea zonelor cu trafic intens. Travertinul este disponibil în aceste tipuri principale: Light, Silver, Noce, Ivory, Latte, Yellow, Gold.


Culorile și modelele afișate de pavelele de travertin sunt plăcute, calde și primitoare. La noi găsiți o gamă mare de placaje pe care le avem permanent pe stoc, în cantități mari. La comanda clientului executam piese personalizate. Blat pentru bucătărie și baie cu decupaje și căntuiri necesare proiectului vostru. Glafuri pentru ferestrele casei la interior și exterior. Trepte și contratrepte pentru scări. La cerere oferim și montaj profesional piatră naturală travertin în toată țara, adezivi și impermeabilizanți.

error: Content is protected !!