Placaje travertin, trepte, glaf, capace gard, blat de baie și bucătărie. Peste 13 ani de activitate în România și Ungaria

Producător și importator direct de travertin

Producător travertin – piese personalizate: trepte scară, glafuri pentru exterior și interior. Capace de gard, stâlp și poartă, blat de baie și bucătărie, cădițe de duș, lavoare masive, etc.

Importator direct de placaje travertin, dale, pavele, scapițată, brâuri decorative și mozaic, chiuvete de baie și multe altele.

Placări exterioare și interioare cu travertin

De peste 13 ani suntem prezenți pe piața din România și Ungaria și am finalizat cu succes mii de proiecte în toată Europa. 

Avem permanent în stoc placaje travertin de vânzare cu preț bun, dale și pavele, pași de pisică. Travertin de calitate pentru pardoseli interioare, casa scării, terasă, alee, trotuar, piscină. Travertin scapițat pentru placări verticale la fațadă, soclu, gard și pereți interiori: în living, hol, șemineu și multe altele.

Montăm trepte scară și glafuri de travertin, capace de poartă și stâlp, blat de baie și bucătărie. Oferim garanție pentru produsele și lucrările noastre de montaj.

“Lucrările noastre ne reprezintă de aceea suntem foarte atenți la detalii și punem suflet în ceea ce facem. Prelucrăm piese personalizate adaptate pentru fiecare proiect în parte. Garantăm calitatea și durabilitatea lucrărilor noastre. Ne mândrim cu un portofoliu vast de lucrări finalizate cu succes și cu mii de clienți mulțumiți. “

Ioannis T, Fondator

Producător travertin

Ce vă oferim

error: Content is protected !!