Servicii de calitate de la pietrari cu experiență

Montaj travertin în România și Ungaria. Ne deplasăm la lucrări de montaj piatră naturală în toată Europa. Recondiționăm, șlefuim, curățăm, impregnăm travertin cu soluții profesionale. 

De peste 13 ani suntem prezenți pe piața din România și Ungaria. Avem experiență în montajul păcilor de travertin, trepte scară, glafuri, blat de baie și bucătărie, contrablat, capace de gard, etc. Am finalizat cu succes sute de proiecte în toată Europa. 

Montaj placaje travertin la exterior

Echipele noastre plachează travertin la exterior și interior. Portofoliul nostru de lucrări cuprinde placări cu travertin în plan vertical la fațade, soclu și gard. Placări cu piatră scapițată, placaje de traverin antichizat, periat, lustruit.

Montăm plăci de travertin la terasă, alee, piscină, trotuar. Montam dale și pavele, pași de pisică, pași japonezi pentru curte și grădină.

Montaj plăci de travertin la interior

Placăm pardoseli interioare cu travertin. Montăm scapițată și placaje în casa scării, hol, living, baie, bucătărie, dormitor, semineu.  Placaje și mozaic travertin pentru baie și bucătărie, brâu decorativ, pencil și mouldings. 

Plăcile de traverin se pretează și pentru spațiile interioare cu umiditate ridicătă. Portofoliul nostru de lucrări include placări la SPA-uri, piscine publice și private, cramă, pivniță.

Montaj travertin
Montaj travertin

Măsurători și montaj piese personalizate

Montăm trepte scară și glafuri de travertin la exterior și interior. Montăm capace de poartă, stâlp și gard de travertin. Instalăm blat de baie și bucătărie, panou de spate, plăci pentru șemineu, cădițe de duș și orice alte piese personalizate de travertin.   

Ne deplasăm pentru măsurători la locația lucrării. Oferim garanție pentru produsele și lucrările noastre de montaj.

Recondiționare suprafețe placate cu travertin

Recondiționăm suprafețe placate cu travertin și marmură la exterior și interior. Servicii profesionale de curățare, șlefuire și impregnare pardoseli de travetin. Curățarea și impregnarea plăcilor de travertin de la fațadă, soclu și gard, perete interior.

error: Content is protected !!