Lavoare masive de travertin, blat de baie, suport lavoar cu picioare masive

Lavoare masive de travertin, blat de baie la comandă. Clientul a ales pentru baia sa: blat, lavoare masive, suport blat produs din bloc masiv de travertin. Travertinul este o piatră naturală adesea folosită atât în ​​interiorul, cât și la exteriorul caselor. Chiar dacă tipurile de travertin sunt disponibile doar în tonuri neutre, în nuanțe de pământ, găsirea travertinului ideal pentru casa ta nu este simplă. Când vine vorba de plăci de travertin, ai o mulțime de opțiuni.

Este considerat un produs decorativ de prim ordin, folosit tot mai des în interior la living, bucătărie, baie, trepte și pervaze. La exterior scapitat se folosește la placarea pereților la gard, soclu și fațada casei. La curte o regăsim sub formă de pavaj la trotuar, alei, parcare, scări și glafuri.

Este o piatră naturală pe bază de calcar existând însă diferențe semnificative între cele două materiale. Travertinul este o rocă sedimentară ce se găsește în jurul izvoarelor termale și în caverne de calcar. Suprafețele de travertin vin în diferite variante: scapitat, mat, periat, lucios, antichizat si natural. Pot avea nuanțe mai închise, dar și mai deschise, cum ar fi gri deschis și auriu.

Lavoar masiv travertin
Lavoare Travertin blat baie

Lavoare masive travertin, blat de baie

Vă așteptam la depozitul de travertin din Cluj-Napoca cu o gama foarte bogata de produse din piatra naturala pentru amenajarea băii. Avem în stoc și puteți alege:

-placaje verticale și orizontale de travertin disponibile la diferite dimensiuni și finisaje.

– mozaic de travertin disponibil în diferite nuanțe.

– brâuri și elemente decorative.

– cădite și lavoare (lavoare pe blat și lavoare free standing) din travertin.

– accesorii pentru baie: suport săpun, pahar de travertin.

– lastre de travertin din care putem debita piese personalizate la orice dimensiune.

Realizam montaj travertin cu echipe de profesioniști, precum si servicii de curățare, impermeabilizare și șlefuire piatră naturală travertin în toată țara.

error: Content is protected !!