Cauți travertin?

Travertin antichizat, placaj pentru fațadă, soclu și gard, pavele, dale, pași de pisică. Gamă mare de modele travertin în stoc cu preț bun.

Placaj pentru terasă, alee, piscină. Prelucrăm și montăm trepte scară, glafuri, capace de gard, blat de bucătărie și baie.

travertin

Travertin antichizat

Ce este travertinul

Este o piatră naturală foarte iubită și apreciată pentru căldura pe care o emană. Are nuanțe de pămănt: bej – crem, maro, auriu, însă găsim și travertin gri (Silver), alb (Light), roșu. În funcție de modul de tăiere a blocului, avem modele de traverin vein cut și cross cut.

Deși are culori neutre, o caracteristică remarcabilă a travertinului vein cut sunt venele lungi, adesea de o culoare contrastantă, care fac cu adevărat ca plăcile să iasă în evidență.

Cât de rezistent este travertinul și cum îl îngrijim

Deși se consideră că travertinul este o piatră mai moale, suprafață sa este foarte durabilă. Un travertin de calitate poate fi placat în zonle cu trafic intens, fără să vă faceți griji.

Chiar și pentru masa de bucătărie, blaturile de travertin sunt adecvate pentru utilizarea normală, cu condiția să nu fie un blat de lucru în contact direct cu grăsimi și acizi. 

Oriunde alegeți să îl folosiți, ar trebui să fiți extrem de atent cu protejarea travertinului de petele acide și să-l sigilați în mod regulat.

travertin

Travertin antichizat

Unde puteți să folosiți travertin

Aplicațiile sunt numeroase având în vedere că este o piatră naturală în culori neutre care se potrivește cu aproape orice. Cu o imaginație bogată puteți crea amenajări interioare și exterioare impresionante, în stil clasic, rustic și chiar modern.

placaj travertin

placajele de travertin

Foarte cunoscute și apreciate sunt placajele  de travertin. Travertinul este foarte des utilizat pentru placarea pereților interiori și a pardoselilor. Placări în baie, bucătărie, hol, living, casa scării, șemineu, zone umede (piscină, SPA, pivniță).

Placări la exterior, la fațadă, soclu, gard, alee, terasă, trotuar, piscină

trepte travertin

Piesele personalizate

Plăcile mari de travertin (lastrele) sunt decupate și prelucrate la dimensiune personalizată. 

Producem astfel trepte scară, glafuri pentru pervaze, blaturi de baie și de bucătărie, blaturi pentru mese. Aplicațiile sunt foarte numeroase. Amintim și plăcile pentru șemineu, capace de gard, stâlp și poartă, capace de scară și piscină. Chiuvete pe blat și lavoare masive, cădițe de duș, sculpturi, medalioane de travertin și marmură.

Aveți nevoie de inspirație și vreți să aflați mai multe informții despre travertin?

Vedeți secțiune de proiecte și citiți articole de pe blog

error: Content is protected !!